Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Papa Francisc a fost spitalizat pentru o operație abdominală

Papa Francisc a fost internat la Spitalul Agostino Gemelli din Roma, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale abdominale miercuri după-amiază.

Se precizează că Papa va efectua, sub anestezie generală, o laparotomie și o intervenție chirurgicală la nivelul peretelui abdominal.

Operația este necesară din cauza unei hernii a suveranului pontif, care îi provoacă disconfort și durere.

Se așteaptă ca Francisc să rămână în spital câteva zile „pentru a asigura o evoluție postoperatorie normală și o recuperare funcțională completă”.

Reamintim că Francisc a fost spitalizat în primăvară pentru controale de rutină și tratament pentru o boală respiratorie.

Este cunoscut faptul că suveranul pontif în vârstă de 86 de ani are destul de multe afecțiuni cronice. Din cauza unor probleme la genunchi, el este nevoit să se deplaseze într-un scaun cu rotile, iar în 2021 a suferit o operație la intestin. În acest sens, Francisc I nu a exclus faptul că va părăsi voluntar funcția dacă va considera că starea sa de sănătate nu-i mai permite să-și îndeplinească pe deplin îndatoririle.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button