Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Propagandiștii ruși vor fi, de asemenea, trași la răspundere pentru război – Analist

Nu are rost să-i convingem pe susținătorii înflăcărați ai propagandei Kremlinului să-și schimbe părerea, în timp ce ar trebui să se desfășoare o muncă de explicație în rândul rușilor care au îndoieli. Serghei Jukov, analist al Centrului pentru comunicații strategice și securitate informațională, și-a exprimat acest punct de vedere în cadrul emisiunii postului de televiziune.

El a subliniat că invazia pe scară largă a Rusiei în Ucraina a arătat lumii cine este cu adevărat agresorul.

Invitatul emisiunii a remarcat că ultrapatrioții din Rusia sunt indignați de faptul că războiul are loc acum și pe teritoriul țării agresoare.

„Cei care ne vor sângele, ei, desigur, se resimt de faptul că operațiunea nu decurge conform planului, războiul s-a prelungit, iar ostilitățile se transferă încet-încet pe teritoriul rusesc, ceea ce, desigur, îi înfurie pe acești ultrapatriot, care strigă: unde este armata, unde sunt serviciile speciale, unde sunt toate aceste forțe puternice, care au fost mediatizate de zeci de ani”, a spus expertul.

Jukov a mai spus că există precedente de tragere la răspundere a persoanelor responsabile de propagandă, care este parte integrantă a războiului.

„Există un precedent de condamnare a propagandiștilor celui de-al Treilea Reich care au lucrat sub conducerea lui Goebbels. Da, nu atât de repede, după zeci de ani, dar cu toate acestea, personalul Radio 1000 Hills, care a participat activ la genocidul din Rwanda, a fost adus în fața justiției. Iar acei oameni care astăzi se implică în propaganda rusă, care din 2014 pompează ură în ruși, sunt direct responsabili pentru moartea altor oameni, atât ucrainenii care au fost victime ale agresiunii rusești, cât și acei ruși care au mers voluntar la război și au murit și ei acolo”, a declarat analistul.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button