Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Un rus ucis de rechini în Egipt – Este a treia victimă, după ce o româncă a murit din cauza unui atac asemănător

Un cetățean rus a murit joi în urma unui atac al unui rechin în Marea Roșie, în largul coastei orașului Hurghada.

Consulatul general a cerut cetățenilor să rămână vigilenți și să respecte interdicțiile hotelurilor și ale salvamarilor privind scufundările și scăldatul.

„Un rus a murit în urma atacului unui rechin”, a declarat consulul general, adăugând că „acest lucru a fost deja confirmat de către autoritățile egiptene competente”.

Potrivit lui Voropayev, „în jurul orei locale 15.00, un atac al rechinilor a avut loc în apropierea plajei Dream Beach din oraș [situată în centrul orașului Hurghada], care a dus la moartea cetățeanului rus V.Y. Popov, născut în 1999”.

Diplomatul rus a precizat că victima nu era un turist, ci un rezident permanent al Egiptului. De asemenea, el a subliniat că Dream Beach este o proprietate municipală și nu aparține unui anumit hotel, care găzduiește de obicei turiști, inclusiv cei din Rusia.

Autoritățile egiptene au interzis înotul în partea de coastă a Mării Roșii unde un bărbat rus a fost ucis joi într-un atac al rechinilor. Un astfel de ordin a fost dat de ministrul egiptean al Mediului, Yasmin Fouad.

Ministrul a ordonat o cercetare rapidă a zonei tragediei din apropierea orașului-stațiune Hurghada, pentru o eventuală depistare a unui rechin care a atacat un bărbat. S-a precizat că astfel de măsuri au fost luate ca parte a măsurilor internaționale aplicate în astfel de cazuri.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button