Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

George Simion prezintă programul de guvernare AUR și cere sprijinul românilor pentru reconstrucția țării

Marți, 6 iunie, la Ploiești, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat programul său de guvernare într-un demers fără precedent în scena politică românească. Scopul acestei prezentări a fost nu numai de a aduce în atenția publicului propunerile AUR, ci și de a obține părerea românilor și de a îmbunătăți documentul intitulat „Reconstruim România: Programul de Guvernare AUR în 15 puncte”.

România se află într-un moment sensibil al istoriei sale, unde cetățenii au pierdut speranța și încrederea, fiind dezamăgiți de guvernanții de până acum, care nu au făcut nimic pentru a le îmbunătăți viața. În acest context, AUR vine cu un plan numit „Reconstrucția României”, pentru a aduce schimbări reale și pentru a reda românilor încrederea în politică. AUR consideră că partidele vechi nu au reușit să realizeze acest lucru și că este nevoie de o nouă abordare.

Președintele AUR, deputatul George Simion, a subliniat importanța partidului în contextul politic actual, evidențiind faptul că AUR reprezintă soluția corectă pentru guvernarea României după 33 de ani de dezastru. El a evidențiat că această perioadă a fost marcată de corupție și de gestionarea inadecvată a resurselor naturale ale țării. Simion a reiterat determinarea AUR de a aduce schimbări semnificative, inclusiv prin reducerea taxelor pe muncă și majorarea salariului minim.

În concluzie, AUR a inițiat o serie de evenimente publice pentru prezentarea programului său de guvernare și pentru a obține feedback-ul direct al românilor. AUR își propune să reconstruiască România prin măsuri concrete și prin încurajarea natalității și a familiei. Partidul crede că o schimbare reală este posibilă și invită românii să se implice și să-și exprime opiniile și propunerile pe site-ul lor oficial, în cadrul evenimentelor publice sau în orice alt mod considerat adecvat.


Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button