Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Noi detalii despre crima din București – Marcel Şerbuc, a mărturisit că a ucis-o pe fetița găsită  în lada unei canapele

Principalul suspect în cazul crimei din sectorul 4, Ilie Marcel Şerbuc, a mărturisit lună trecută mamei sale, la telefon, că a ucis-o pe fetița găsită  în lada unei canapele. Declarația mamei a devenit probă în dosar și a convins judecătorii de la Tribunalul București să emită un mandat de arestare preventivă pe numele lui Şerbuc.

Trupul neînsuflețit al copilei, găsit într-un apartament din Sectorul 4

Motivarea arestării preventive, emisă de Tribunalul Bucureşti, se bazează pe datele adunate până acum de anchetatori, care reconstituie cronologia evenimentelor din ultimele zile din viața fetiței de 12 ani. Proprietarul apartamentului în care a fost descoperit cadavrul fetiței a declarat că locuința i-a fost închiriată lui Marcel Şerbuc, prin intermediul unui agent imobiliar, la sfârșitul lunii martie a acestui an. Şerbuc s-a mutat în apartament împreună cu concubina sa, Monica Iftimovici, și cu fetița acesteia, Ana Maria Constantin, în vârstă de 12 ani. Trupul copilului a fost găsit în lada unei canapele din apartament.

Tatăl biologic al fetei a declarat anchetatorilor că ultima dată a vorbit cu ea la telefon pe 9 aprilie, cu o săptămână înainte de Paște. Pe 11 aprilie, bărbatul a încercat să o contacteze din nou, dar fetița nu i-a mai răspuns la telefon. Potrivit anchetatorilor, pe 13 aprilie, Marcel Şerbuc și mama fetei au părăsit România și au plecat în Spania. Femeia a fost ulterior reținută de poliția spaniolă și audiată prin videoconferință. Potrivit acesteia, cu câteva zile înainte de plecarea lor în Spania, fetița i-ar fi spus că dorește să meargă la tatăl ei biologic.

Suspecta a menționat că în dimineața următoare, în jurul orei 5, ea a plecat la muncă, lăsând-o pe Ana Maria în apartament cu Marcel Şerbuc. Când s-a întors acasă, în jurul orei 14, fetiţa nu se mai afla acolo. Şerbuc i-a spus că Ana Maria a plecat la tatăl ei biologic și că telefonul ei era descărcat, motiv pentru care nu putea fi contactată. Femeia a încercat s-o mai contacteze pe fiica ei și în zilele următoare, dar telefonul nu avea semnal. Cu toate acestea, Monica Iftimovici nu a căutat copilul și nu a manifestat îngrijorare.

Mama ucigașului, dezvăluiri despre crima din Sectorul 4

Persoana care a raportat dispariția Anei Maria la poliție a fost tatăl ei biologic, Daniel C. Oamenii legii au a primit sesizarea pe data de 3 mai. Ulterior, în prima parte a lunii mai, polițiștii s-au deplasat în satul natal al lui Marcel Şerbuc, din comuna Şcheia (Suceava), și au discutat cu mama acestuia pentru a obține informații despre el. Femeia a declarat că nu știe nimic despre fiul ei. Câteva zile mai târziu, aceasta a primit un telefon de la fiul său, fapt care a condus la dezvăluirea crimei și implicarea lui Ilie Marcel Şerbuc ca principal suspect în cazul morții Anei Maria Constantin.

„I-am spus că era căutat de poliție și l-am întrebat de ce. Atunci, el, deși la început n-a vrut să-mi spună nimic, mi-a zis că a făcut ceva foarte grav și că a omorât-o pe Ana Maria, fata concubinei lui. A spus că a avut un conflict spontan cu fata, iar el a împins-o, ea a căzut, s-a lovit de marginea căzii și a început să sângereze şi să tremure. Mai mult n-a vrut să-mi spună”, a dezvăluit mama inculpatului, citată de Libertatea.

Descoperirea tragică a cadavrului fetiței a dus la noi dezvăluiri în cazul crimei din sectorul 4. Pe 3 iunie, poliția s-a întors în zona Sucevei și a audiat-o pe fosta soție a lui Marcel Șerbuc. Aceasta a dezvăluit că bărbatul era extrem de gelos și că a fost violent cu ea de mai multe ori, atât fizic, cât și verbal.

Ucigașul fetei a fost agresiv și cu fiul său biologic

Fosta soție a declarat în anchetă: “Mă amenința că mă omoară, că mă bagă într-un sac și mă aruncă într-un canal”. Ea a mai precizat că Șerbuc era agresiv și cu fiul lor, lovindu-l în zona capului cu un furtun. Potrivit sursei citate anterior, Marcel Șerbuc a fost anchetat timp de patru ani într-un alt caz de agresiune, când a bătut o tânără și a dus-o la spital, dar a scăpat nepedepsit după ce i-a dat victimei bani, iar aceasta și-a retras plângerea.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button