Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Putin: Armele nucleare tactice vor fi livrate Belarusului după 7-8 iulie

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că armele nucleare tactice vor fi livrate Belarusului după 7-8 iulie.

El a declarat acest lucru în cadrul unei întâlniri cu autoproclamatul președinte belarus Aleksandr Lukașenko la Soci, citând o înregistrare video a declarației publicată de agenția de presă rusă RIA Novosti.

„În ceea ce privește cele mai sensibile chestiuni asupra cărora am convenit, totul decurge conform planului. După cum știți, pe 7-8 iulie, pregătirea instalațiilor relevante se va încheia și vom începe imediat activitățile legate de desfășurarea tipurilor de arme relevante pe teritoriul dumneavoastră”, a declarat Putin.

La sfârșitul lunii martie a acestui an, președintele rus Vladimir Putin a anunțat un acord cu președintele autoproclamat al Belarusului, Aleksandr Lukașenko, privind desfășurarea de arme nucleare tactice în această republică.

Atunci, Putin a declarat că Belarus a primit sistemul de rachete Iskander, care poate fi purtător de arme nucleare tactice.

La 25 mai, miniștrii apărării din Rusia și Belarus au semnat documentele privind desfășurarea de arme nucleare tactice pe teritoriul belarus. În aceeași zi, Lukașenka a declarat că armele nucleare rusești au început deja să fie transferate în Belarus.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button