Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Putin a declarat că Berlusconi a fost un om drag și un prieten adevărat pentru el

Președintele Vladimir Putin a recunoscut că moartea fostului premier italian Silvio Berlusconi a fost o „pierdere ireparabilă” pentru el, deoarece a murit un prieten adevărat și un om drag.

„Pentru mine, Silvio a fost un om drag, un prieten adevărat”, a scris șeful statului rus într-o telegramă de condoleanțe adresată președintelui italian Sergio Mattarella.

„Întotdeauna i-am admirat sincer înțelepciunea, capacitatea sa de a lua decizii echilibrate și prevăzătoare chiar și în cele mai dificile situații. În timpul fiecăreia dintre întâlnirile noastre, am fost literalmente încărcat de incredibila sa vitalitate, optimism și simțul umorului”, a împărtășit Putin amintirile sale despre Berlusconi. Președintele rus a calificat decesul acestuia drept o „pierdere ireparabilă și o mare durere”.

El l-a numit pe Berlusconi un om remarcabil, de care sunt legate cele mai importante evenimente din istoria modernă a Italiei. Președintele rus a remarcat că Berlusconi a fost un adevărat patriot care a pus interesele țării sale mai presus de orice. Șeful statului rus a remarcat că, în timp ce conducea Consiliul de Miniștri și deținea alte funcții publice importante, politicianul a făcut multe pentru dezvoltarea economică și socială a Italiei, pentru consolidarea poziției Romei în Europa și pe scena mondială. Potrivit lui Putin, Berlusconi „a fost considerat, pe bună dreptate, patriarhul politicii italiene”, politicianul s-a bucurat de un mare prestigiu internațional.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button