Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

TRAGEDIE Un copil de 11 ani a murit după ce și-a pierdut cunoștința la bordul unui zbor, avionul a aterizat de urgență la Budapesta

Echipajul și medicul au încercat să salveze copilul

Un băiat de 11 ani a murit subit la bordul unui zbor al companiei Turkish Airlines duminică, 11 iunie. I s-a făcut rău, dar medicii nu au reușit să îl salveze pe copil.

Se știe că avionul a plecat de la Istanbul în această dimineață și se îndrepta spre New York, dar a fost nevoit să aterizeze de urgență la Budapesta.

Serviciile medicale de la aeroport au fost chemate la fața locului după ce zborul TK003 a aterizat la Budapesta.

Băiatului i s-a făcut rău după ce a aterizat în avion, care a plecat de pe aeroportul din Istanbul la ora locală 8:56.

Băiatul în vârstă de 11 ani era un american care călătorea împreună cu familia sa. Echipajul de zbor i-a administrat primul ajutor băiatului, care avea un handicap.

Un medic care se afla întâmplător la bord a efectuat manevre de resuscitare a copilului, însă acesta nu a putut fi salvat.

Echipajul avionului a anunțat controlul traficului aerian de pe Aeroportul Ferenc Liszt din Budapesta și a fost autorizat să aterizeze de urgență la ora 10:30. După ce corpul băiatului a fost scos, avionul și-a continuat călătoria.

Reamintim că avionul de pasageri nu a reușit să ajungă în SUA și a aterizat în Magadan, în Rusia.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button