Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 14 iunie 2023. Fecioară, nu este cea mai bună zi pentru călătorii

Berbec

Cumpărăturile, chiar dacă le-ați planificat din timp pentru ziua respectivă, ar trebui evitate: tot ceea ce cumpărați poate fi pus în siguranță în coloana condiționată numită „bani irosiți”, așa că aveți grijă.

Taur

Nu fiți sincer cu persoane necunoscute, chiar dacă vă vor părea interlocutori ideali – subtili și înțelegători: cel mai probabil, veți fi înșelat și secretele dvs. vor fi folosite în răul dvs.

Gemeni

Nu este de dorit să ajungeți la același nivel cu persoane care își vor permite un comportament lipsit de etică și declarații de-a dreptul grosolane: cea mai bună tactică într-un astfel de caz – ignorați complet ieșirile lor ostile.

Rac

O explozie de energie, pe care o veți simți în această zi, trebuie să vă folosiți forța interioară doar în scopuri constructive – pentru a obține rezultate profesionale.

Leu

Astăzi, reprezentanții zodiei dvs. trebuie să fie cât mai atenți cu banii: moderați gesturile grandioase care vă caracterizează și dați dovadă de o zgârcenie rezonabilă.

Fecioară

Nu este cea mai bună zi pentru călătorii de orice fel – atât profesionale, cât și personale: dacă nu puteți anula o deplasare, încercați să fiți cât mai prudent.

Balanță

Este important să menții un echilibru între activitate și inactivitate totală: cum lenea este de nedorit, trebuie să găsești o activitate potrivită, dar lipsită de greutate – să zicem, să faci ordine în documente.

Scorpion

Când comunici cu cei dragi, ai grijă la judecățile pătimașe și la remarcile care ar putea părea insulte: este foarte ușor să rupi pacea fragilă a unei relații în această perioadă și aproape imposibil să o recuperezi.

Săgetător

Tentația de a vă lăuda cu realizările dvs. va fi mare, dar nu numai că este posibil, dar este și necesar să rezistați: un astfel de concept ca ochiul rău, nimeni nu a abolit încă, așa că va fi ușor să vă speriați norocul.

Capricorn

Obiectivul profesional pe care ți l-ai stabilit astăzi va fi atins doar de cei care, concentrându-se asupra sarcinii principale, nu se vor lăsa distrași de chestiuni de importanță secundară.

Vărsător

Fiind unul dintre cele mai aventuroase semne ale zodiacului, și astăzi te decizi să riști să dai lovitura, dar astrele te sfătuiesc să nu faci asta: rezultatul ar putea fi exact invers celui scontat.

Pești

O ceartă cu o persoană iubită poate apărea din cauza oricărui fleac, așa că gândește-te bine dacă subiectul disputei este atât de important pentru tine încât să sacrifici o relație lungă și fericită de dragul ei

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button