Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Un transsexual și-a expus sânii la Casa Albă după o întâlnire cu Biden: video

Rose Montoya, model și activistă transsexuală, și-a expus sânii în fața Casei Albe, după ce s-a întâlnit cu președintele american Joe Biden și cu prima doamnă Jill Biden, declanșând un scandal în SUA.

Se știe că influencerul a fost invitat la Casa Albă pentru a sărbători Luna Mândriei, care celebrează familiile LGBTQI+.

Luni, Montoya a postat un TikTok de la celebrarea de sâmbătă de pe peluza Casei Albe, în care este întâmpinată de președintele Joe Biden și de Prima Doamnă Jill Biden și pozează într-un selfie cu președintele.

„Este o bucurie trans. Suntem aici la Casa Albă, fără să ne cerem scuze”, a scris activista.

La un moment dat, Montoya pozează topless cu alte două persoane și își mișcă sânii în sus și în jos. În urma glumei sale franc, administrația Biden i-a interzis acesteia să participe la orice eveniment viitor.

Modelul transsexual a răspuns spunând că Washingtonul nu are nicio interdicție privind sânii goi.

„Susțin pe deplin această mișcare și expunerea sfârcurilor. Prietenii mei transsexuali și-au arătat cicatricile de la operațiile din partea superioară a corpului și s-au bucurat de asta, iar eu am vrut să mă alătur lor”, și-a explicat modelul gestul.

Cine este Rose Montoya
Rose Montoya este un model profesionist care a crescut în zona rurală din Idaho, potrivit biografiei de pe site-ul personal. Tatăl ei a fost pastor, iar ea a petrecut mult timp la biserică în copilărie.

Montoya și-a mărturisit orientarea sexuală netradițională unor prieteni în timpul celui de-al doilea an de liceu, după care familia ei a aflat. În facultate, a început să participe la spectacole de travesti, iar în 2015 a recunoscut că este transsexuală, moment în care a început terapia hormonală și și-a schimbat numele în mod legal.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button