Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Purtătorul de cuvânt al lui Ciucă a redevenit speaker-ul al așa zisului șef al masonilor, plagiatorul Bălănescu

După demisia lui Nicolae Ciucă de la Palatul Victoria, purtătorul său de cuvânt, Dan Cărbunaru, a revenit la vechiul job, adică acela de speaker al așa zisului șef al masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu.

Nepotul lui Blaga prezintă gala lui Bălănescu

Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al fostului premier Nicolae Ciucă, a revenit la activitatea pe care o avea înainte de a ajunge la Palatul Victoria. Adică de purtător de cuvânt al Marii Loji Naționale din România condusă încă de controversatul medic Radu-Ninel Bălănescu a cărui teză de doctorat este plagiată în proporție de 97%.

Dar revenirea lângă Radu Ninel Bălănescu a făcut-o printr-o metodă inedită. El a anunțat pe site-ul pe care îl deține că „Marea Loja Naţională din România (MLNR) organizează, miercuri, 21 iunie a.c., la Ateneul Român, cea de-a X-a ediţie a Galei Premiilor MLNR, în parteneriat cu Ministerul Culturii, eveniment în cadrul căruia șapte personalități de excepție vor fi premiate pentru contribuția lor inovatoare în șapte domenii de activitate”.

Dar, fostul purtător de cuvânt al lui Ciucă ne anunță că „Gala Premiilor MLNR va fi prezentată de Dan Cărbunaru”. Acesta este fost ziarist și director al departamentului de relații publice al MAI între 2005 și 2007.

Dan Cărbunaru a ajuns în MAI și, ulterior, făcut peste noapte ofițer de poliție, adică la apelul bocancilor, de către fostul ministru Vasile Blaga pentru simplul fapt că a doua sa soție era nepoata lui … Vasile Blaga.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button