Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Angajații din mediul privat ar putea pierde zile libere plătite din 2024

Angajații din mediul privat ar putea rămâne fără zile libere plătite din ianuarie 2024, adică vor avea doar cele 20 de zile anuale de concediu.

Antreprenorii din mediul privat s-au plâns că din cauza celor 15 zile libere legale, pe lângă cele 20 de zile de concediu de odihnă, ajung să sufere pierderi importante. Drept urmare, un grup de parlamentari a cerut interzicerea suplimentării acestor zile libere. În caz contrar, aceștia au propus măsuri compensatorii suplimentare pentru mediul privat, adică deduceri sau facilități fiscale, conform Antena 3.

Proiectul a fost depus deocamdată la Senat, dar dacă va trece de Parlament, se va aplica începând cu 1 ianuarie 2024.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

comentarii

  1. Bai nene. Nu partidele fac economia ci milioanele de romani. Si cum romanii fug de munca ca dracu de tamaie, nu vom avea niciodata o buna economie.

  2. Nu s-ar mai satura antreprenorii astia romani de tupeul asta nesimtit. Angajatii din romania in medie muncesc pe o suma infima de bani, iar 90% dintre patroni au case, masini de lux, vacante tot cu banii firmei. Sa mai taie din costurile astea ca sa nu mai aiba pierderi.

  3. Mi se pare o mizerie completa ce se intampla in tara asta in corporatiile private, reglementariile actuale de pe piata de munca avantajand doar angajatorii.

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: