Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Noi acuzații la adresa lui Andrew Tate: Am fost violată și m-a amenințat că mă va ucide și m-a sufocat până am leșinat, susține o britanică

O femeie britanică l-a acuzat pe Andrew Tate că a strâns-o de gât până când și-a pierdut cunoștința înainte de a o amenința cu moartea.

Presupusa victimă, în vârstă de 30 de ani, susține că a fost lăsată „gâfâind după aer” în timp ce influencerul căzut în dizgrație și-a pus mâinile în jurul gâtului ei.

Fostul kickboxer Tate, în vârstă de 36 de ani, „neagă cu vehemență” acuzațiile.

Femeia, care avea 20 de ani la momentul respectiv, susține că l-a întâlnit pe Tate la un bar din Luton, unde a crescut, înainte ca acesta să devină celebru.

Evie – nume fictiv – a declarat că ea era studentă, iar el era portarul unui club când au întreținut relații sexuale consimțite în august 2014.

Cei doi s-ar fi întâlnit din nou la sfârșitul lunii noiembrie sau la începutul lunii decembrie, moment în care ea susține că a avut loc întâlnirea sexuală agresivă.

Ea susține că Tate a sufocat-o, iar când s-a trezit, el încă făcea sex cu ea.

Evie a declarat pentru Mail: „A fost o panică în legătură cu asta. Am gâfâit după aer. Mâna lui era în jurul gâtului meu. Mă durea.

„Eram conștientă de presiune. Nu puteam să respir. Mă chinuiam să iau aer. Știam ce se întâmplă – mă sufoca.”

Evie susține că a încercat să împingă mâna lui Tate, dar s-a luptat, deoarece el „este un tip destul de mare”.

Ea susține că apoi și-a pierdut cunoștința și nu știe cât timp a stat „inconștientă”.

Evie susține că: „Când mi-am revenit, nu știam unde mă aflu. Era întuneric. Apoi mi-am dat seama că el încă făcea sex cu mine”.

Ea susține că Tate a început apoi să spună că „îi aparținea și că era proprietatea lui” și chiar că „voia să mă omoare”.

După presupusul incident, Evie susține că Tate a rămas peste noapte, iar ea era „îngrozită”.

Ea a adăugat: „Știam că ar fi putut să mă ucidă. Am simțit pericolul. Știam că a fost oribil”.

Aceasta vine în contextul în care Tate ar putea fi dat în judecată la Înalta Curte după ce patru femei britanice – printre care și Evie – l-au acuzat de viol și agresiune sexuală.

Avocații care le reprezintă pe presupusele victime i-au înmânat lui Tate actele de judecată săptămâna aceasta la complexul său din București, România, unde se află în arest la domiciliu din cauza unor acuzații de trafic sexual.

Femeile spun că atacurile sexuale au avut loc între 2013 și 2016, când Tate, în vârstă de 36 de ani, locuia încă în Marea Britanie.

McCue Jury & Partners organizează o campanie de crowdfunding pentru a strânge 50.000 de lire sterline pentru a aduce cazul în fața unei instanțe civile, în speranța că va determina o anchetă penală.

Una dintre femei a declarat: „Una dintre femei a spus: „Mă simt bine să fac un pas pozitiv înainte”.

Tate neagă toate acuzațiile care i se aduc.

Între timp, prietenul deformat al lui Tate a fost arestat după ce a fost acuzat că a forțat femeile să facă filme porno.

Influencerul Vlad Obuzic ar fi obligat, de asemenea, victimele să își facă tatuaje cu numele sau fața lui ca „dovadă că le deținea”.

Tate și fratele său, Tristan, au fost eliberați din închisoarea românească în care au fost închiși timp de trei luni în martie, în arest la domiciliu.

Dar marți, procurorii români au declarat că fostul kickboxer și Tristan, în vârstă de 34 de ani, și alți doi suspecți sunt cercetați pentru „trafic de persoane în formă continuată”.

Autoritățile au precizat că este o infracțiune mai gravă decât acuzațiile separate de trafic de persoane.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button