Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Sluga lui Cioloș, recuperată de PSD de la PDL, noul vătaf al Sportului

Ca să mascheze neputința Gabrielei Firea, premierul desemnat Marcel Ciolacu va desființa Ministerul Sportului și va înființa o agenție pentru sport pentru o protejată a fostului primar al Capitalei.

Ministerul Sportului nu va mai exista în viitorul cabinet Ciolacu, dar, în schimb, se va înființa o agenție pentru sport la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse condus de Gabriela Firea. Practic, ca să mușamalize faptul că în era Ciucă, Gabriela Firea n-a fost în stare într-un an și jumătate să preia patrimoniul fostului minister al Tineretului și Sportului, conducerea PSD a decis să înființeze și o agenție pentru sport la ministerul condus de Firea.

Potrivit informațiilor noastre, viitoare agenție pentru sport va fi condusă de consiliera PSD de București, Elisabeta „Uța” Lipă, prietena Gabrielei Firea. Aceasta a mai condus Ministerul Sportului în cabinetul Cioloș când România a obținut cea mai slabă performanță la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro din 2016. De asemenea, „Uța” Lipă a fost mult timp comandamantul Clubului Sportiv Dinamo București ca urmare a unei cumetrii cu un lider PDL din Botoșani. Însă, ea s-a remarcat în mod deosebit prin plimbarea familei în străinătate pe bani sportului românesc cum a fost la Jocurile Olimpice de vară de la Londra și Rio de Janeiro.

Așadar, Gabriela Firea vrea să o impună la șefia noii agențipentru sport pe „Uța” Lipă, pupila lui Cioloș, susținută și promovată de PDL, iar, ulterior, recuperată de PSD. 

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button