Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Târziu: AUR va guverna pentru toți românii

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a declarat la Târgu Jiu, în cadrul evenimentului de lansare a programului de guvernare AUR în 15 puncte intitulat „Reconstruim România”, că AUR are soluții, are voință și are o echipă în care românii își pot pune încrederea că va duce la îndeplinire ceea ce promitem în cadrul programului. Liderul senatorilor Alianței a subliniat că AUR nu va guverna doar pentru membrii partidului, nici pentru simpatizanți, ci va guverna pentru toți românii.

„România are AUR și, întâi de toate, românii sunt aurul României. Politicile toate trebuie să fie axate pe om, să fie gândite pentru om, pentru fiecare persoană. Și, da, trebuie să fie gândite și în interesul statului, care stat nu e nimic altceva decât o formă de organizare politică și administrativă a noastră, a poporului. Astăzi, statul român este captiv unor grupări mafiote, unor găști de pradă. Și este de prea multă vreme captiv”, a spus liderul senatorilor AUR.

„România este supusă unui program de deconstrucție de peste 30 de ani. Așa cum bine știți, ați avut și dumneavoastră industrie în Gorj, ați avut agricultură, ați avut minerit, ați avut bani, ați avut prosperitate. La fel ca la dumneavoastră, în toate colțurile țării toate acestea au dispărut prin voia și prin grija conducătorilor politici de la nivel local, județean și pe care i-am avut la nivel național. Lucrurile acestea pot înceta acum, cu ocazia alegerilor care vor veni. Trebuie să ne pregătim pentru acest moment și trebuie să știm ce avem de făcut pe mai departe”, a mai spus Claudiu Târziu.

Președintele CNC AUR a precizat că partidul vine în fața românilor pentru a prezenta modul în care am gândit reconstrucția României, subliniind faptul că niciun partid din România nu i-a întrebat pe români asupra propriului program de guvernare înainte de a-l pune în aplicare sau înainte de a câștiga alegerile fluturându-l.

„Este o premieră astăzi în România această campanie de consultare publică, astăzi deja foarte avansată pentru că am fost în mai multe județe, urmează să mai mergem până la finalul lunii în toate județele din România, în toate capitalele de județ, pentru a vă avansa propunerile de restaurare socială, economică, politică a țării, pentru a primi sugestiile, observațiile, obiecțiile românilor, pentru a ne conforma lor și pentru a face din acest program de guvernare unul pentru toți românii.

Noi nu vom guverna doar pentru membrii partidului AUR, nici pentru simpatizanți. Noi vom guverna pentru toți românii! De aceea, cea mai mare parte a românilor trebuie să se regăsească în acest program, trebuie să găsească suficiente elemente pentru a avea, din nou, încredere în actul politic, pentru că nimic nu se poate schimba nicăieri în lume decât prin politică”, a afirmat liderul AUR.

Claudiu Târziu a mai spus că „este un moment istoric și m-aș bucura să ne raportăm cu toții la el ca atare, adică prin a-l conștientiza și prin a ne implica pentru a fi desăvârșită această cotitură dinspre prăpastie spre prosperitate, spre libertate, spre democrație adevărată, spre o Românie de care să fim mândri, care să fie râvnită și de alții, în care să ne placă să trăim, spre o Românie în care mulți dintre cei care azi sunt în afara granițelor să își dorească să revină. Știm, vrem și putem să facem România bine! Avem soluții, avem voință, pe care ne-am manifestat-o în diverse prilejuri, avem o echipă în care puteți să vă puneți încrederea că va duce la îndeplinire ceea ce promitem astăzi”.

Acesta a mai adăugat că „programul AUR nu este rodul unei inspirații de moment, nu este un act gratuit scris în pripă de câțiva oameni din fruntea partidului AUR, este rezultatul unei munci de peste un an și jumătate, în comisiile AUR, prin consultare cu experți externi partidului și printr-o bună cumpănire pe care conducerea partidului a trebuit să o facă între soluțiile avansate de specialiști și doctrina noastră pe care ne-am asumat-o și care e una bazată pe valori”.

Evenimentele de prezentare a programului de guvernare AUR vor continua în perioada următoare în toate județele din țară, dar și în comunitățile de români din străinătate. Ne dorim să aflăm de la români părerea lor cu privire la propunerile AUR, dar și să îmbunătățim documentul „Reconstruim România: Programul de Guvernare AUR în 15 puncte” prin propunerile și observațiile pe care ni le transmit, atât în cadrul evenimentelor publice, cât și pe site-ul https://programaur.ro/.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button