Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Crimă șocantă. Un bărbat și-a ucis trei dintre copii cu o armă de vânătoare (Video)

Un bărbat din Ohio a fost acuzat de crimă după ce cei trei fii ai săi au fost împușcați, iar fetiță a fost văzută alergând pe stradă strigând că tatăl ei „îi ucide pe toți”, anunță autoritățile. Chad Doerman, în vârstă de 32 de ani, a fost acuzat de trei capete de acuzare de crimă agravată, după ce polițiștii l-au găsit joi la locul triplei omucideri, a anunțat Biroul șerifului din comitatul Clermont într-un comunicat de presă. El și-ar fi aliniat cei trei fii mici, în vârstă de 3, 4 și 7 ani, și i-ar fi „executat” cu o pușcă într-un atac planificat, a declarat un procuror la audierea sa de vineri pentru eliberarea pe cauțiune.

Dispeceratul a primit două apeluri de alarmă joi, imediat după ora 16.00: unul de la o femeie care striga că „copiii ei au fost împușcați” și altul de la o persoană care conducea un autoturism și care a raportat că a văzut o fată alergând pe drum „afirmând că ‘tatăl ei îi ucide pe toți'”, se arată în comunicat.

Când adjuncții au răspuns la o casă din blocul 1900 de pe Laurel Lindale Road din Monroe Township, la aproximativ 25 de mile sud-vest de Cincinnati, l-au găsit pe Doerman stând pe o treaptă în afara casei.

Cei trei frați mai mici au fost găsiți împușcați și fără răspuns în curtea casei, au declarat autoritățile. Paramedicii au efectuat măsuri de salvare a vieții, dar băieții au murit la fața locului. https://www.youtube.com/watch?v=qn9BPGn0mfU

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button