Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

3 zodii care au astăzi de plătit datorii

Această zi este cea mai luminoasă și mai calmă din întregul calendar lunar și aduce numai energie pozitivă. În acest moment, astrele sfătuiesc să analizați perioada anterioară a vieții și să sintetizați rezultatele intermediare: trageți concluzii din victorii și înfrângeri, recunoașteți greșelile, renunțați la datorii – atât de natură materială, cât și morală.

Astăzi, 18 iunie, este de dorit ca reprezentanții tuturor semnelor zodiacale să distribuie datoriile, dar pentru trei dintre ele nu este arbitrar, ci obligatoriu.

Aventurieri și predispuși la schimbări bruște de dispoziție Gemenii (22.05. – 21.06.) îi jignesc adesea pe cei din jur – și mai ales atitudinea lor cavaleristă îi face pe cei dragi să sufere. Dar, după cum știți, întotdeauna trebuie să răspunzi pentru faptele tale, așa că astăzi – dacă vor să continue să comunice cu prietenii și cu cei dragi – vor trebui să-și plătească datoriile morale cerându-și scuze față de ei.

Racii (22.06 – 22.07), care s-au aflat în situații dificile cu ceva timp în urmă, nu au mai putut face plăți regulate – inclusiv facturile la utilități – de luni de zile. Acum este momentul să achite aceste datorii, cu atât mai mult cu cât circumstanțele care le justificau nu mai există: situația financiară a reprezentanților semnului s-a îmbunătățit semnificativ.

Capricornii preciși și pedanți (22.12-20.01) au tendința de a nu acumula datorii – dimpotrivă, le plătesc la timp și la centimă. Dar în ultima vreme au avut o datorie pe care – din motive numai de ei știute – nu au plătit-o încă. Astăzi este momentul să o facă, mai ales că circumstanțele de plată vor fi dintre cele mai favorabile.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button