Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Conserve de carne de porc, pateuri și apă -Ajutoare de la guvern familiilor afectate de inundațiile din Dolj

Guvernul va stabili la următoarea şedinţă sumele de bani care vor fi acordate, drept despăgubiri, familiilor afectate de inundaţiile din ultimele zile, a transmis duminică ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi.

„Adoptăm, în următoarea şedinţă de Guvern, o Hotărâre în vederea stabilirii sumelor de bani care vor fi acordate drept despăgubiri familiilor ale căror locuinţe au fost afectate de calamităţi. Hotărârea se va aplica în primul rând locuitorilor din comuna Greceşti, judeţul Dolj, afectaţi de inundaţii în aceste zile”, a scris ministrul Marius Budăi, duminică, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, persoanele din Greceşti (Dolj) afectate de inundaţii vor beneficia şi de ajutoare de urgenţă constând în produse alimentare, precum conserve şi sticle cu apă minerală, în valoare de 6.500 de lei.

Conserve de carne de porc, pateuri și apă 

„Suntem alături de oamenii care au nevoie de sprijinul nostru. Ţinem legătura cu autorităţile locale pentru a oferi tot suportul necesar persoanelor afectate de inundaţii”, a afirmat și prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Mai exact, este vorba despre 600 de conserve de carne de porc, de pateu de ficat şi de legume, precum şi de 500 de PET-uri de apă plată (1.000 de litri).

Premierul Marcel Ciolacu a convocat duminică dimineaţă Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru aprobarea unor măsuri urgente de sprijinire a persoanelor din Greceşti, informează Guvernul.

Sursa: Agerpres

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button