Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Putin le-a spus occidentalilor „să se ducă dracului” după ce a confirmat că primul lot de arme nucleare a ajuns în Belarus (VIDEO)

Putin le-a spus occidentalilor „să se ducă dracului” după ce a confirmat că primul lot de arme nucleare se află acum la distanță de atac de teritoriile NATO.

În timpul discursului său incoerent de la Forumul Economic de la Sankt Petersburg, tiranul a afirmat că armele nucleare sunt doar o „măsură de precauție” pentru cei care luptă împotriva Rusiei.

El a spus: „Simplul fapt de a vorbi despre acest lucru [potențiala utilizare a armelor nucleare] scade pragul nuclear.

„Avem mai multe decât țările NATO și ei vor să ne reducă numărul. Duceți-vă dracului”.

Putin a continuat explicând cum cei care se gândeau să provoace o „înfrângere strategică” Rusiei vor fi descurajați de aceste arme.

Transferul armelor nucleare tactice va fi finalizat până la sfârșitul verii, a spus el.

Liderul izolat a lansat, de asemenea, un atac antisemit deschis la adresa președintelui Ucrainei, Volodomyr Zelenskyy, afirmând că acesta „nu este un evreu adevărat”.

Dictatorul paranoic a închis și rețelele de internet cu această ocazie, pe fondul temerilor legate de o tentativă de asasinat cu drone.

Putin a continuat să se laude cu economia Rusiei, afectată de sancțiuni, afirmând că aceasta este „în plină expansiune” și că muncitorii sunt plătiți mai bine.

De asemenea, el a susținut că o gaură neagră în buget pentru a plăti războiul său „se justifică din punct de vedere economic”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button