Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Un tânăr de 18 ani, din judeţul Buzău, și-a pierdut viața, după un meci de fotbal jucat pe ulița din sat

Un tânăr de 18 ani, din comuna Cochirleanca, judeţul Buzău, și-a pierdut viața, după un meci de fotbal jucat pe ulița din sat, alături de câțiva copii. Mingea a sărit în curtea şcolii, el a încercat să sară gardul să o recupereze, însă o țepușă din gardul şcolii i-a străpuns piciorul, secţionându-i artera femurală şi vena iliacă.

Denis Gabriel Porumb este tânărul de 18 ani care s-a rănit grav în timp ce încerca să sară un gard din fier beton pentru a aduce o minge. Era internat în stare critică la Spitalul Floreasca din București, unde medicii îi amputaseră un picior, în prima parte a zilei de sâmbătă.

Episodul încheiat dramatic a început joi după-amiază, când Denis juca fotbal cu prietenii săi pe terenul școlii. La un moment dat, mingea a sărit dincolo de gard iar băiatul a sărit să o recupereze. O bucată din gard s-ar fi desprins, iar un fier beton i-a străpuns piciorul în zona arterei femurale.

Primul ajutor i-a fost acordat de Elena Putinică, o asistentă de la UPU, care locuieşte în zonă şi pe care copii au chemat-o când băiatul a leşinat din cauza hemoragiei. Femeia a intervenit de urgență, presând rana cu un tricou, pentru a opri sângerarea. O ambulanţă l-a preluat ulterior şi l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, unde medicii l-au băgat pe transfuzii.

Pentru că starea sa era gravă, tânărul a fost transferat de urgență la Spitalul Floreasca din București. În cursul zilei de sâmbătă, familia şi prietenii sperau la o vindecare completă a lui Denis şi au lansat zeci de apeluri pe reţelele de socializare, pentru a cere ajutorul oamenilor să doneze sânge.

Ulterior, medicii au fost nevoiți să amputeze piciorul rănit. Starea pacientului s-a deteriorat de la o ora la alta iar la orele serii, din păcate, inima lui Denis Gabriel s-a oprit.

Denis Porumb era elev în clasa a unsprezecea la Liceul Sportiv din Buzău. „Dumnezeu te-a vrut lângă el, Denis. Dumnezeu sa te ierte copil bun. Nu te voi uita niciodată, Denis. Ești și vei rămâne un campion pentru mine, Denis”, a scris pe Facebook antrenorul său, Adrian Horhocea.

Denis Gabriel Porumb era o speranță a fotbalului buzoian, însă fără ca antrenamentele să-i afecteze învățătura. Cu media 9,40 a încheiat anul școlar. Tocmai devenise campion județean la fotbal U19 și era un model pentru tinerii de vârsta lui. 

Sursa Adevarul

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button