Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Arest preventiv pentru un bărbat care a transportat cu o autoutilitară migranţi, pentru a îi trece ilegal graniţa

Un bărbat cercetat penal pentru trafic de migranţi a fost arestat preventiv, după ce a fost depistat la sfârşitul săptămânii trecute transportând cu o autoutilitară de mărfuri un grup de 27 de migranţi care intenţionau să treacă ulterior frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în Italia, informează un comunicat de presă transmis luni de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Bărbatul respectiv preluase grupul de migranţi din comuna timişeană Giarmata şi îi transporta pe autostradă, spre punctul de trecere a frontiere Nădlac 2.

Procurorii au reţinut că transportul migranţilor a fost făcut prin mijloace care pun în pericol viaţa, sănătatea şi integritatea persoanelor, având în vedere că aceştia au călătorit în condiţii improprii, într-un autovehicul care nu are capacitatea de a transporta persoane, fiind destinat transportului de mărfuri.

Inculpatul a fost prezentat, sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Sursa Agerpres

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button