Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 19 iunie 2023. Balanță, nu-ți împărtăși planurile personale nici măcar cu cei mai buni prieteni

O zi în care nu ar trebui să fii supărat pe nimeni – mai ales din motive minore – așa că de ce să irosești energie prețioasă pe negativitate?

Activitatea fizică va crește, dar pentru că nu există încă suficientă energie pentru acțiune, irascibilitatea poate crește – poate fi declanșată de orice, inclusiv de motive mărunte. Acest lucru nu va duce la altceva decât la tensionarea sistemului nervos. Se pot cumpăra și vinde bunuri imobiliare și, în orice caz, rezultatele tranzacțiilor vor fi de succes.

Berbec

În relațiile cu oamenii – mai ales cu cei apropiați – nu dați frâu liber emoțiilor: vă puteți certa serios din cauza unor mărunțișuri enervante de care mai târziu nu vă veți mai aminti.

Taur

Nu este de dorit să te angajezi în discuții și certuri: ca să demonstrezi că ai dreptate vei depune mult efort și rezultatul va fi neglijabil – pentru a-i convinge pe ceilalți de punctul lor de vedere tot nu va funcționa.

Gemeni

Tentația de a vă descărca negativismul asupra celor din jur va fi mare, dar trebuie să faceți față – altfel s-ar putea să comiteți o faptă de care vă va fi rușine mai târziu.

Rac

În această zi, ca niciodată, veți avea nevoie de o puternică spate familială: pentru sprijin – atât moral, cât și pentru proprietăți materiale – va trebui să apelați la rudele voastre – ele nu vă vor dezamăgi.

Leu

Negocierile de afaceri pot fi programate pentru astăzi doar dacă se desfășoară într-un cadru informal, în caz contrar, excesul de oficialitate va împiedica obținerea unui acord.

Fecioară

Chestiunile profesionale ar trebui să fie decise doar în funcție de propriile idei despre ce este bine și ce este rău – nu ar trebui să asculți sfaturile altora astăzi.

Balanță

Nu-ți împărtăși planurile personale nici măcar cu cei mai buni prieteni – fără să vrei, ei îți pot aduce ghinionul în intențiile tale, ceea ce înseamnă că lucrurile nu se vor întâmpla așa cum ai vrut inițial.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Horoscop 19 iunie pentru Scorpion

Este categoric recomandat nu doar să împrumuți, ci și să dai bani cu împrumut: chiar și o sumă mică îți poate dezechilibra echilibrul financiar perfect la nivel energetic.

Săgetător

Munca importantă ar trebui programată de preferință în prima jumătate a zilei, când vei fi mai productiv, după-amiaza este indicat să te odihnești pentru a-ți reface forțele epuizate.

Capricorn

Ziua este favorabilă pentru corectarea erorilor din munca depusă în perioada anterioară – și este indicat să te grăbești, înainte ca șefii să afle despre toate neajunsurile.

Vărsător

Scapă de oboseală și de slăbiciune, care se pot resimți mai aproape de prânz, te va ajuta somnul de zi – chiar dacă este scurt, te va ajuta cu ușurință să-ți redai forțele.

Pești

Ziua este favorabilă pentru a face o afacere care a fost planificată și pregătită de ceva timp, acum pentru aceasta vor fi cele mai favorabile condiții, cel mai important – nu pierdeți șansa norocoasă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button