Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

O tânără însărcinată a fost împușcată mortal într-o parcare. Bebelușul este în stare critică

Tânăra în vârstă de 22 de ani se afla în mașină alături de iubitul său, iar dintr-odată au fost împușcați de doi bărbați înarmați aflați într-un alt autoturism. Autoritățile spun că împușcăturile au avut loc în jurul orei 11:20 a.m. în blocul 300 de pe strada 37, în sud-estul orașului.

Șeful adjunct al serviciilor de patrulare al poliției din Washington, Andre Wright, a declarat că femeia și bărbatul se aflau într-un vehicul parcat când un sedan alb a oprit și doi bărbați înarmați au sărit din el. Bărbații au deschis focul asupra vehiculului, lovindu-i pe femeie și pe bărbat de mai multe ori.

Ambii au fost spitalizați. Femeia, identificată ca fiind Samya Gill, în vârstă de 22 de ani, din Fort Washington, a dat naștere copilului la spital. Gill a murit ulterior din cauza rănilor suferite. Copilul a supraviețuit și rămâne în stare critică. Bărbatul, care era șoferul mașinii, a fost tratat pentru răni care nu îi pun viața în pericol.

Vehiculul victimelor s-a deplasat la câteva străzi distanță, până la intersecția dintre Minnesota Avenue și Dixon Streets. Poliția spune că atacatorii au fugit înainte de sosirea ofițerilor. Suspecții și vehiculul lor au fost surprinși de camerele de supraveghere.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button