Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Președintele AUR, George Simion: Nu mai acordați cetățenie română rușilor și ucrainenilor

Președintele AUR, George Simion, atrage atenția autorităților române ân privința falsificării dosarelor pentru obținerea cetățeniei române, astfel cetățeni ruși și ucraineni reușesc să ajungă într-un mod fraudulos în Uniunea Europeană cu ajutorul pașaportului românesc.

„În aceeași ordine de idei, vreau să fac un apel la autoritățile statului român să nu mai dea cetățenii rușilor și ucrainienilor. Sunt acte de corupție dovedite. Le găsim peste tot în mass media. Cetățeni care nu au nicio treabă cu România, nu au bunici, străbunici români și cărora li se falsifică, cu complicitatea autorităților din Republica Moldova, aceste acte. Cred că Procuratura trebuie să intervină.”, a declarat George Simion.

„Ieri, în Comisia economică a venit un domn Ciocârlan de la Exim Bank, coordonatorul departamentului juridic, care ne a mințit cu nonșalanță, la fel cum a făcut o reprezentantul Exim Bank, care a spus că niciodată Marian Neacșu nu ar fi făcut parte din consiliile de lucru de acolo. Marian Neacșu, actualul prim vice-priministru, a primit 52.000 de euro ca parte a unor consilii și grupuri de lucru de la Eximbank. Eu am filmarea și o să o dau publicității. Cum cei de la Eximbank nu recunosc acest lucru, evident, pentru că apare în declarația de avere a domnului Marian Neacșu. 52.000 de euro pentru Marian Neacșu doar de la Exim Bank. Așa vrea să facă Marcel Ciolacu un stat suplu, cu genul ăsta de sinecuri pentru apropiații lui.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button