Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Consilierul general PSD de la București care încasează lunar venituri peste 8.000 de euro

Un fost ministru al Sportului din cabinetul Cioloș cu venituri lunare uriașe, garantat de PDL, a ajuns consilier general PSD la Capitală pentru o indemnizație lunară de 230 de euro.

Disperarea „Uței” Lipă pe filiera Coldea

Fosta mare canotoare Elisabeta „Uța” Lipă este la ora actuală consilier general din partea PSD la Primăria Capitalei și vrea cu orice preț să ajungă șefa noii agenții pentru sport de la Ministerul Familiei condus de Gabriela Firea. De fapt, Gabriela Firea a impus-o pe „Uța” Lipă pe lista consilierilor generali PSD de la Primăria București. Și o dovadă că Lipă este disperată să conducă noua agenție pentru sport este și faptul că a mers recent la Timișoara să se întâlnească cu fostul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea (https://www.puterea.ro/uta-lipa-tete-a-tete-cu-florian-coldea-la-timisoara/).

Peste 8.000 de euro intră lunar în conturile „Uței” Lipă

Dar, ultima declarație de avere a „Uței” Lipă scoate în evidență că aceasta beneficiază o remunerație lunară de nabab din fonduri publice. Astfel, ea are o pensie militară de 14.836 de lei, la care se mai adaugă renta viageră de 13.862 de lei și încă 9.645 de lei ca președinte al Federației Române de Canotaj. De asemenea, mai primește o indemnizație lunară de 833 de lei ca vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) și 1.115 lei, adică circa 230 de euro, pentru că este consilier general la Capitală. Ca atare, din aceste cinci sinecuri, Elisabeta „Uța” Lipă, încasează lunar 40.291 de lei, adică vreo 8.200 de euro. Practic, „Uței” Lipă îi intră în conturi lunar vreo 8.000 de euro, dar a ajuns consilier general pentru 230 de euro, iar acum vrea să fie și șefa noii agenții pentru sport iar de la anul să conducă COSR!

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button