Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Premierul Ciolacu vrea să păstreze pentru el și cloaca mafiotă de la Ialomița Secretariatul General al Guvernului

Premierul Ciolacu are nevoie de un liberal marionetă în postul de șef al Secretariatului General al Guvernului, pentru a păstra pentru sine și gruparea mafiotă de la Ialomița condusă de Marian Neacșu accesul la resursele Guvernului în contextul alegerilor din 2024.

Susținut puternic de Emil Boc, liberalul clujean Mircea Abrudean era nominalizat pentru funcția de secretar general al guvernului, după învestirea Cabinetului Ciolacu, însă social-democrații se opun ca acesta să fie numit în funcție. Marcel Ciolacu i-a transmis deja lui Nicolae Ciucă să-i livreze un alt om pentru Secretariatul General, motivând că nu e compatibil cu Abrudean.

Cererea PSD a creat tensiune în PNL, mai mulți lideri cerându-i lui Nicolae Ciucă să nu cedeze presiunilor. Luni a fost convocată o ședință a conducerii restrânse a PNL.

La Cancelaria prim-ministrului Nicolae Ciucă, clujeanul Mircea Abrudean s-a remarcat mai ales prin menținerea bunei colaborări cu primarii, fiind în același timp omul care i-a netezit generalului Ciucă acomodarea la șefia PNL. Pe vremea când era prefect al Clujului, Abrudean s-a aliat cu primarul Emil Boc, beneficiind de susținerea categorică a acestuia în obținerea unor funcții în aparatul guvernamental.

Pretențiile lui Abrudean pentru funcția de Secretar general al Guvernului erau întemeiate și pe faptul că liberalii clujeni n-au mai primit (și nici n-au cerut) altă poziție de vârf în guvernul PSD-PNL după rotativă, în ciuda rezultatelor electorale cu care se pot lăuda la Cluj.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button