Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNEPOLITICĂ

Atentat cu bombă într-un imobil din Paris: peste 30 de persoane au fost rănite

Numărul persoanelor rănite în urma unei explozii puternice produse într-o casă din arondismentul 5 al Parisului a crescut la 35.

Treizeci și cinci de persoane au fost spitalizate, dintre care patru sunt în stare critică. Printre ceilalți 31 se numără trei militari, un polițist și un pompier care lucrau la fața locului.

Căutările sub dărâmăturile casei au fost deja oprite, două persoane date dispărute de rude fiind deja găsite, în timp ce locul unde se află o alta este în curs de clarificare.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru „vătămare involuntară prin nerespectarea deliberată a măsurilor de precauție”.

Procurorul Lor Bequot a declarat că primele constatări de la fața locului sugerează că ceva din interiorul clădirii a provocat explozia și că anchetatorii vor vorbi cu victimele, care nu sunt în stare gravă, pentru a obține mai multe informații.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button