Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

George Simion și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR): Apel la stoparea falsificării dosarelor pentru cetățenia română

George Simion, Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), aduce în atenție o problemă sensibilă ce afectează în prezent România: falsificarea dosarelor pentru obținerea cetățeniei române. Într-un mod îngrijorător, cetățeni ruși și ucrainieni reușesc să obțină pașapoarte românești în mod fraudulos, ceea ce le permite accesul în Uniunea Europeană.

În calitate de lider al AUR, George Simion transmite un apel ferm către autoritățile române pentru a pune capăt acestei practici corupte și periculoase. Este vorba despre acte de corupție deja dovedite, care sunt frecvent aduse în atenția mass-mediei. Este profund regretabil că persoane fără nicio legătură cu România, fără a avea bunici sau străbunici români, reușesc să obțină astfel de documente prin intermediul unor acte falsificate, cu complicitatea autorităților din Republica Moldova. În acest context, George Simion consideră că Procuratura trebuie să intervină și să investigheze cu rigurozitate această situație.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid conservator din România, având la conducere tânărul politician patriot George Simion. AUR își propune să apere valorile tradiționale și interesele naționale ale României, având o atitudine pozitivă față de comunitatea românească și o viziune orientată spre viitor. Prin această declarație, George Simion subliniază angajamentul AUR de a proteja integritatea și suveranitatea României, pledând pentru o abordare riguroasă și responsabilă în fața provocărilor cu care se confruntă țara noastră.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button