Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Serviciile secrete britanice: Rusia folosește delfini pentru a proteja baza Flotei ruse a Mării Negre din Sevastopol

Serviciile secrete britanice spun că Rusia a intensificat recent protecția bazei Flotei Mării Negre din Sevastopol ocupată și a adus delfini cu botul mare pentru a o păzi.

Potrivit European Pravda, asta a declarat, la 23 iunie, analiza serviciilor de informații ale Ministerului britanic al Apărării cu privire la războiul ruso-ucrainean.

Analiștii subliniază că, încă din vara anului 2022, Rusia a început să consolideze măsurile de securitate pentru baza Flotei Mării Negre din Sevastopol ocupat. Printre altele, acestea includ cel puțin patru straturi de plase și bariere la intrarea în port.

În ultimele săptămâni, „linia de apărare” pare să fi fost completată de un număr mare de mamifere marine special antrenate.

„Puteți vedea din imagini că numărul de incinte pentru animale din port aproape s-a dublat. Este probabil ca acestea să conțină delfini bottlenose. Marina folosește, de asemenea, belugas și foci în Arctica. Rusia folosește animale dresate pentru o varietate de sarcini. Cele desfășurate în portul Sevastopol sunt cel mai probabil acolo pentru a contracara scafandrii inamici”, se arată în analiză.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button