Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SĂNĂTATE

Alimentele pe care nu trebuie să le consumi niciodată dimineața. Sfaturile specialiștilor

Iată o listă a alimentelor care nu ar trebui mâncate dimineaţa:

– Suc de fructe: Motivul pentru care nu ar trebui să bei suc de fructe dimineaţa este reprezentat de cantitatea de zahăr. Chiar dacă este obţinut din fructe proaspăt stoarse, acesta conţine chiar şi aşa destul zahăr. Cel mai bine ar fi să bei un pahar de apă şi să mănânci portocala întreagă.

– Cereale: Cerealele sunt făcute din grâu, porumb sau ovăz, care sunt în general bune, însă nu dimineaţa. Pe lângă faptul că sunt carbohidraţi, cele mai multe cereale conţin gluten, care dă dependenţă şi măreşte senzaţia de foame. De asemenea, multe cereale conţin şi mult zahăr adăugat. O alegere mai bună ar fi alunele sau seminţele.

– Pâine prăjită cu dulceaţă sau gem;

– Gogoşi: Produsele de patiserie sau gogoşile sunt cât de poate de rele pentru micul dejun deoarece sunt făcute din făină albă şi conţin foarte mult zahăr, ele nefiind nici destul de săţioase pentru a împiedica reapariţia senzaţiei de foame la scurt timp.

– Batoane pentru micul dejun;

– Carne procesată (Mezeluri);

– Clătite cu sirop;

– Îngheţată şi cremă de ciocolată.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button