Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Președintele AUR vine cu soluții pentru tinerele familii și creșterea natalității

George Simion și AUR dezvăluie mai multe soluții pentru ca acest lucru să se întâmple. Vorbim despre chirii gratuite pentru familiile cu 4 sau mai mult de 4 copii, dar și acordarea de împrumuturi cu dobândă subvenționată pentru autoturisme sau case.

Vă aducem aminte faptul că România se confruntă cu două mari probleme. Vorbim despre o scădere abruptă a natalității dar și plecări masive din țară.

Programul de guvernare AUR, măsuri pentru creșterea natalității

Așa cum era de așteptat, în programul de guvernare AUR, apar soluții pentru creșterea natalității. Partidul condus de George Simion are în vedere mai mulți pași care să ducă la creșterea sporului natural. Sunt soluții destul la îndemână pentru un Guvern care și-ar face o prioritate din acest lucru. Vorbim despre împrumuturi cu dobândă subvenționată de stat pentru familii cu trei, sau mai mult de trei copii, împrumuturi pentru achiziționarea unui autoturism sau scutirea de la impzite pentru familiile cu mai mulți copii:

Oprirea declinului demografic – încurajarea natalității și familiei. Stimulăm natalitatea și sprijinim familia naturală prin lansarea Planului Național pentru Protejarea Familiei, cu o durată de 20 de ani.

Acordăm împrumuturi cu dobândă subvenționată și garanții de stat familiilor cu trei sau mai mult de trei copii pentru achiziționarea de locuințe. Acordăm împrumuturi du dobândă subvenționată de până la 10.000 de euro pentru cumpărarea unui autovehicul nou familiilor cu trei sau mai mult de trei copii minori.

Scutim de impozit pe autovehicule, terenuri și locuințe, familiile cu trei sau mai mult de trei copii, cu condiția că valoarea totală a proprietăților să nu depășească suma de 500.000 de lei.

Programul de guvernare AUR continuă cu promisiunea unor alocații de stat mult mai consistente pentru tinerele mămici. Așadar, indemnizația pentru creșterea copilului va fi egală cu media veniturilor salariale din ultimele 24 de luni, iar pentru copiii a căror părinți au luat decizia de a se întoare în țară, indemnizația va fi egală cu 75% din salariul mediu pe economie:

Pentru fiecare copil minor din cadrul unei familii, majorăm alocația la 1/4 din valoarea salariului minim pe economie. Indemnizația pentru creșterea copilului va fi egală cu media veniturilor salariale din ultimele 24 de luni. Copii născuți în familii de români care au avut rezidență în afara granițelor, și care au optat pentru revenirea în țară, vor primi o indemnizația lunară egală cu 75% din salariul mediu pe economie. se precizează în program.

Chirii gratuite pentru părinții care lucrează și au patru sau mai mult de patru copii

La capitolul creștere a natalității nu sunt uitate nici firmele care vor fi încurajate să construiască crește cu promisiunea că vor avea anumite facilități fiscale. Pe de altă parte se vorbește și de asigurarea unei locuințe pentru copiii care au cel puțin un părinte care lucrează:

Companiile vor beneficia de o deducere din taxe și impozite pentru cheltuielile de înființare a creșelor în incinta sediilor acestora. Acordăm mamelor cu trei sau mai mult de trei copii un tichet valoric pentru a acoperi cheltuielile școlare ale copiilor, până la finalizarea studiilor.

Familiile cu patru sau mai mulți copii vor beneficia de locuințe de stat cu chirie zero, dacă cel puțin unul dintre părinți lucrează. Până în momentul în care numărul de unităţi locative deținute de stat va fi suficient pentru aceste situații, plata chiriilor va fi asigurată de la bugetul de stat. se arată în programul de guvernare AUR la capitolul creșterea natalității. arată un punct din programul de guvernare AUR.

Vom vedea în ce măsură vor fi respectate aceste puncte din programul de guvernare dacă partidul AUR va ajunge la guvernare. Vom urmări îndeaproape respectarea promisiunilor din program.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button