Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 27 iunie 2023. Taur, este necesar să vă împăcați cu persoana pe care ați jignit-o

Berbec

Buna dispoziție care îi va însoți pe reprezentanții semnului dvs. încă de dimineață vă va permite să rezolvați o cantitate uriașă de afaceri care altfel v-ar lua o săptămână.

Taur

Este necesar să vă împăcați cu persoana pe care ați jignit-o: cel mai simplu este să vă recunoașteți greșeala și să vă cereți scuze, dar reprezentanții semnului nu caută căi ușoare – vor continua să se prefacă că nu s-a întâmplat nimic.

Gemeni

Dacă activitatea la care trebuie să vă apucați astăzi vă irită, încercați să vă schimbați atitudinea față de ea: încercați să găsiți plăcere în această muncă – lucrurile vor merge mult mai repede.

Rac 

Chiar dacă nu vă place surpriza pe care o organizează persoana iubită, nu o dați de gol: cum s-a străduit foarte mult, o apreciere negativă l-ar putea jigni grav, stricându-vă relația.

Leu 

Profitați de pauza de prânz pentru a vă plimba în cel mai apropiat parc, iar după serviciu – cu excepția cazului în care, desigur, locuiți departe de oraș – întoarceți-vă acasă pe jos: activitatea vă va face bine.

Fecioară

Încercând să rezolvați o problemă profesională delicată, nu vă gândiți la brainstorming – dimpotrivă, uitați de ea pentru o vreme: subconștientul va face totul pentru dvs. și vă va da singurul răspuns corect.

Balanță

Autoritatea dvs. va fi atât de mare astăzi încât poate că cineva cunoscut va decide să apeleze la dvs. pentru un sfat: nu-l refuzați – poziția dvs. echilibrată îl va ajuta să ia decizia corectă.

Scorpion 

Această zi este favorabilă oricărei călătorii – de la o excursie la casa de la țară până la o schimbare de reședință, așa că, dacă visați de mult timp să plecați undeva, a sosit momentul.

Săgetător 

În ciuda zilei de lucru, trebuie să găsești timp să te ocupi de propria casă: dacă nu ai probleme casnice de rezolvat, pune lucrurile în ordine – niciodată nu e prea mult.

Capricorn

Faptele bune sunt deosebit de solicitate astăzi și – important! – utile pentru binefăcătorii înșiși: încearcă să-i ajuți pe cei care nu se pot îngriji singuri – de exemplu, pe cei în vârstă sau animalele.

Vărsător

Este posibil – și necesar – să începeți reparațiile la propria casă sau apartament: fiind începute astăzi, acestea se vor desfășura într-un ritm bun și nu vor deveni un dezastru pentru proprietari.

Pești 

Astrele vă sfătuiesc să vă gândiți de cât timp vă petreceți timpul cu familia: ar merita să mergeți la cinema cu copiii și să serviți un ceai cu părinții, în timpul liber, bineînțeles.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button