Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Apă otrăvită în rețeaua publică! Instituțiile cunosc situația, dar îi lasă pe români să o bea

Locuitorii din județul Buzău au asistat nepăsători în fața autorităților locale la cea mai mare escrocherie din toate timpurile. O companie acaparată de fini, nași, sau chiar fiice, a acaparat o bună parte din rețelele de apă potabilă din județul Buzău, care până de odinioară oamenii consumau apă bună de băut fără a plăti vreun ban cuiva.

Au venit profesioniștii de la Compania de Apă Buzău, au tras conducte, au stipulat prețul de 9 lei pe metru cub, iar de aici Dumnezeu cu mila! DSP Buzău constată că apa este neconformă, însă localnicii consumă în continuare apa contaminată de la robinet, știind că este bună de băut.

Telefonul redacției a sunat în ultimele zile neîncetat privind bătaia de joc și răsfrântă asupra tuturor cetățenilor care plătesc apă contaminată în loc de apă potabilă.

Experimentul Cozieni: „Au murit unii și nu au avut nimic! Ce se poate întâmpla mai rău? Oricum sunt bătrâni!”

Oamenii care au consumat apă „potabilă” de la robinet au avut dureri de burtă și grețuri, neștiind că apa care se prezintă în acte potabilă, este de fapt apă contaminată, care a fost verificată și testată de Direcția de Sănătate Publică Buzău.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button