Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Vicepreședintele AUR, Dan Tănasă, reacționează în urma afirmațiilor ale deputatului UDMR, Gyorgy: „Rușinea Europei!”

Vicepreședintele AUR, Dan Tănasă, reacționează în urma afirmațiilor absolut revoltătoare ale deputatului UDMR, Kulcsar Terza Gyorgy.

„Este inacceptabil ca cetăţenii români să fie jigniți și umiliți de către un așa-zis reprezentant al comunității maghiare din România într-un mod grosolan. Cum este posibil ca un deputat din Parlamentul României să spună despre țara pe care o reprezintă că este „rușinea Europei!”???

Nu este doar un derapaj grav al deputatului UDMR, Kulcsar Terza Gyorgy, este o insultă pe care acesta o proferează la adresa poporului român. Astfel de indivizi nu au ce căuta în Parlamentul României pentru că ei nu apără interesele țării noastre, ci pe ale Budapestei.

Este revoltătoare declarația reprezentantului UDMR și sper ca măcar acum autoritățile statului român să ia măsuri, să nu asiste nepăsătoare, din nou, la modul în care țara noastră este călcată în picioare.

Să fii terfelit în propria ţară este un fapt scandalos, posibil doar datorită vasalităţii PSD şi PNL care au tolerat această bătaie de joc la adresa demnităţii românilor.

Condamn cu fermitate această atitudine a unui deputat UDMR!”, a declarat deputatul AUR Dan Tănasă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button