Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Baroneasa PSD vrea să fie secretar de stat la Ministerul Agriculturii

Petre Daea a fost zburat de la conducerea Ministerului Agriculturii de către Marcel Ciolacu, dar l-a rugat pe noul premier să îi facă o favoare.

Petre Daea a fost demis de la conducerea Ministerului Agriculturii și în locul său a fost impus Florin-Ionuț Barbu, nepotul baronului PSD de Olt, Paul Stănescu. Înainte de a pleca, Petre Daea l-a rugat pe premierul Marcel Ciolacu să-i îndeplinească o dorință: să o pună secretar de stat la Ministerul Agriculturii pe soția sa, Camelia Luchian.

Aceasta este în prezent director al Direcției Management Resurse Umane de la Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA), dar de ceva timp făcuse cerere de pensionare. Deocamdată, Marcel Ciolacu n-a dat încă un răspuns clar la dorința lui Petre Daea, dar deja soția acestuia se pregătește pentru fotoliul de secretar de stat la ministerul pe care l-a condus soțul său.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button