Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

PSD sabotează compania românească Dan Air, în schimb Wizz Air din Ungaria este favorizată

George Simion atrage atenția asupra noului aeroport din Brașov având în vedere că o companie cu capital românesc este sabotată și băgată intenționat în faliment de PSD și PNL. Guvernul Ciolacu lucrează în favoarea companiei maghiare Wizz Air, nu pentru firmele românești. Acesta este patriotismul economic al PSD.

„Pe lângă activitatea parlamentară săptămânală, primim diferite petiții, vedem situația generală din țară. A fost inaugurat cu mare fast, cu mare tam tam, de către actualul ministru al Dezvoltării, Aeroportul din Brașov. Un antreprenor român, o companie românească de zboruri și un. A mai avut două trei încercări din zona antreprenorială românească de a avea companii private și acele companii au fost falimentate. O astfel de companie, mă refer la Dan Meyer, ne-a reclamat faptul că nu pot zbura. De fapt, de pe aeroportul din Brașov aveau două zboruri contractate în direcția Germania.

De pe aeroportul din Brașov. Au fost anunțați că respectivul aeroport poate fi utilizat doar până la ora 7, pentru că angajații de la stat trebuie să meargă după ora 7 acasă, nu mai au program de lucru. O să avem o întrevedere cu ministrul Dezvoltării, cu domnul Veștea, pe subiectul Codului Urbanismului în această după masă și o să punem acest subiect pe agenda discuțiilor. În calitate de președinte, fost președinte al Consiliului Județean, în calitate de om care și a arogat meritele pentru acest proiect. E inadmisibil să vedem un aeroport inaugurat unde românii nu au acces.

Nu știu, poate dacă era Wizzair care voia să zboare noaptea, atunci i se permitea, pentru că Wizzair anterior a făcut legea și pe alte aeroporturi din țară. Nu e admisibil așa ceva. În loc să ținem cu antreprenorii români, așa cum a anunțat Marcel Ciolacu, iată primele semne de supunere în fața acționariatului străin care domină unele companii. Un alt semn au fost întâlnirile avute ieri de premierul Ciolacu. Primii, cu voia dumneavoastră pe listă, OMV-Petrom. N-am văzut concluziile acelor discuții în spațiul public. Am văzut tot felul de elucubrații. Dacă așa are de gând premierul Marcel Ciolacu să își deruleze mandatul, înseamnă că nu vom mai avea o țară după 18 luni.”, a declarat George Simion.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button