Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Prognoza meteo pentru luna iulie: Temperaturi caniculare în mare parte a țării

Temperaturile vor fi peste cele obișnuite pentru luna iulie în cea mai mare parte a țării, potrivit prognozei transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 3 – 31 iulie.

3 – 10 iulie
Regimul termic se va situa peste cel obișnuit pentru această săptămână în regiunile sudice, estice, nordice și centrale, în timp ce în restul teritoriului va fi în general apropiat de cel normal. Regimul pluviometric va fi excendentar în regiunile vestice și sud- vestice, iar în restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

10 – 17 iulie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, sud-estice și centrale, în timp ce în restul țării se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

17 – 24 iulie
Mediile valorilor termice vor avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în estul, sud-estul și centrul teritoriului, în timp ce în rest se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

24 – 31 iulie
Mediile valorilor termice vor fi peste cele normale pentru această săptămână în regiunile estice și sud-estice, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordice, iar în restul teritoriului se va situa în limite normale pentru acest interval.

(sursa: Mediafax)

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button