Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CULINAR

De ce croissantele nu ar trebui să fie consumate la micul dejun – sfatul unui nutriționist

Problema cu cel mai popular fel de mâncare franceză pentru micul dejun este făina folosită.

Potrivit experților, consumul de croissant cu cafea la micul dejun este greșit din punctul de vedere al dieteticii moderne.

Croissantul este un produs dezechilibrat, bogat în carbohidrați și calorii. Dacă îl mănânci, se va declanșa procesul de acumulare a grăsimilor în organism.

Este vorba despre ingredientul folosit pentru prepararea preparatului – făina extravirgină. Medicii notează că are calorii, carbohidrați și grăsimi saturate, în timp ce proteinele, vitaminele, mineralele și fibrele alimentare sunt practic inexistente.

„Este mai bine să înlocuim croissantul clasic cu pâine sau produse de panificație făcute din făină mai grosieră. Vor fi mai multe ingrediente sănătoase”, a conchis medicul.

Micul dejun este important în lupta împotriva obezității.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button