Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SĂNĂTATE

Dietă românescă: Cum slabești cu mămăligă

Să detaliem puțin: această cură de slăbire se poate ține timp de 4 – 5 săptămâni. În acest timp, vei da jos minimum 10 kilograme, maximum 15. Evident, va trebui să nu trișezi și să urmezi cu exactitate pașii acestei diete.

Ce trebuie să mănânci

Opțiuni pentru micul dejun

Varianta 1. Optează pentru o felie de mămăligă unsă cu gem de prune (cumpărați unul fără zahăr. Bea un pahar mare de limonadă făcut dintr-o lămâie, un grapefruit și puțină mentă. Varianta 2. Mănâncă o felie de mămăligă cu un ou fiert și o roșie. Bea un suc de pepene și lămâie (bagi la blander o felie de pepene, storci o lămâie, adaugi și puțînă apă și e gata). Varianta 3. Bea un pahar mare de lapte și mănâncă o felie de mămăligă.

Gustarea e obligatorie!

Varianta 1. O pară. Chiar dacă nu-ți este foame, mănâncă încet această pară. Își are rolul ei în această dietă. Varianta 2. O prună. E mică, dar sățioasă. Varianta 3. Un iaurt mic degresat cu o lingură de ovăz. O gustărică cu adevărat sățioasă.

Ce să alegi pentru prânz

Varianta 1. Mănâncă o felie de mămăligă cu o felie de brânză și un bol de salată de roșii și castraveți. Varianta 2. Mănâncă o bucată de peste cu o felie de mămăligă și un bol de salată de varză. Varianta 3. Mănâncă brânză cu smântână mai slabă și un bol de salată de sfeclă.

A două gustare a zilei

Varianta 1. O mâna de cireșe este excelență pentru această ora a zilei. Varianta 2. Un grapefruit este potrivit pentru această masă. Varianta 3. Poți alege un măr. Sunt studii care demonstrează că persoanele care consumă un măr pe zi slăbesc mult mai ușor.

Ce să mănânci la cină

Varianta 1. O supă de varză. E ușoară, are puține calorii. Este perfectă pentru masă de seară. Varianta 2. O salată de legume cu pui. Salată este întotdeauna o alegere bună într-o dietă. Varianta 3. O bucată de carne de curcan cu două roșii.

În plus, ai grijă să bei cel puțîn doi litri de lichid pe zi, obligatoriu unul să fie de apă.

Și mișcarea este esențială. E adevărat că nu e deloc ușor să te apuci dintr-o dată de sport, dar începe treptat. De exemplu, în prima săptămâna execută, zi de zi 3 serii a câte 20 de abdomene, 20 de genoflexiuni și 5 minute de bicicletă. În a două săptămâna, dansează câte 30 de minute în fiecare zi. Și tot așa. Important este să nu uiți că sportul este esențial într-un regim.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button