Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OPINII

Rusia actuală are semnele unui stat fascist – deputat austriac

Purtătorul de cuvânt pentru politică externă, migrație și drepturile omului al Partidului Verde austriac, Eva Ernst-Dzidzic, a declarat că Rusia modernă are semne de fascism, iar președintele său Vladimir Putin proclamă „prostii de tip hitlerist, axate pe distrugere”.

„În opinia mea, semnele fascismului sunt vizibile”, a precizat ea.

Parlamentarul austriac a subliniat că Putin neagă dreptul Ucrainei de a exista și îi privează pe ucraineni de dreptul de a trăi independent.

„Ce este asta, dacă nu același lucru pe care Hitler l-a spus despre Polonia? Pentru mine este același lucru”, a adăugat ea.

În același timp, ea a subliniat că nu face niciodată comparații cu cel de-al Treilea Reich și cu atât mai puțin cu Holocaustul, deoarece „ceea ce s-a întâmplat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial a fost, desigur, unic”.

„Dar istoria se poate repeta în diferite variante. Iar semnele sistemelor fasciste, fascizoide, sunt foarte asemănătoare. Asta este chestia, trebuie să recunoaștem acest lucru, că toate aceste prostii ale lui Putin, axate pe distrugere, sunt similare cu nebunia lui Hitler în vremea sa”, a adăugat Ernst-Dzidzic.

Anterior, președintele Seimas-ului lituanian, Viktoria Chmilite-Nielsen, a declarat că totalitarismul rusesc trebuie distrus.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button