Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, și-a expulzat mama de la conacul de lângă Focșani

Un scandal de proporții a zguduit recent liniștea familiei baronului PSD de Vrancea, Marian Oprișan, fapt pentru care mama sa a fost obligată să părăsească domeniul uriaș de lângă Focșani.

Domeniul de 125 de ha aflat în proprietatea baronului Marian Oprișan-Portofel la 27 km de Focșani, pe drumul ce leagă Vrancea de Covasna, are acum doi ocupanți mai puțin. La început uriașul domeniu i-a avut ca locatari pe baronul roșu Marian Oprișan, plus fiica Mădălina, dar și mama sa Lucia Gherarde.

Însă, de mai mulți ani de zile fiica lui Oprișan din prima căsnicie, pe nume Mădălina, s-a mutat la Londra, unde derulează o afacere în domeniul cake -shop & candy. Numai că de ceva timp și mama lui Oprișan, dar și matroana de facto a proprietății imense de la poalele Carpaților, cunoscută sub diminutivul mama Lucica alias ”mama mea sunt eu”, a fost nevoită să părăsească proprietatea în cauză. Motivul? Certurile lungi și amenințările de ambele părți implicate.

În august 2021, Marian Oprișan în vârstă atunci de 56 de ani, s-a căsătorit cu subalterna sa Mihaela, fostă Vasilescu 37 ani, ex-soția lui Romeo Vasilescu președinte PSD comuna Suraia, aceasta având și doi copii din căsătoria cu Vasilescu.

Mama lui Oprișan evacuată de noră într-un apartament din Focșani

Chiar după instalarea sa în proprietatea de la km 27 de Focșani, Mihaela a început să facă ordine în noua casă. Cum cei doi copii sunt foarte jucăuși, o deranja cumplit pe mama Lucica, ce voia la vârsta sa rezonabilă, ceva liniște atât în timpul zilei cât și seara, au început certurile între cele două femei din viața lui Portofel.

În scurt timp s-a ajuns la aruncarea de cuvinte grele de ambele părți. Mama Lucica i-a reproșat tinerei nore că nu e obligația ”să suporte scandalurile bastarzilor săi”. Iar Mihaela a contracarat puternic prin ”dă-te-n m.m. de hoașcă și cotoroanță băbăreasă” (n.n. -sinonim popular pentru vrăjitoare). Cunoscut fiind faptul în Vrancea că mama Lucica se ocupa cu chestiuni oculte!

După mai multe scandaluri și după ce Oprișan n-a mai suportat certurile interminabile, mama sa a cedat și de comun acord s-a mutat într-unul dintre apartamentele pe care Oprișan-Portofel le are în declarația de avere, undeva pe strada Alexandru Vlahuță în cartierul Bahne de la marginea Focșaniului. Luându-și totodată și obligația cu jurământ pe Cartea Sfântă că nu va mai călca până la sfârșitul vieții sale pe moșia de la km 27. Și asta după 23 de ani de locuire împreună cu fiul său în palatul de la poalele Carpaților.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button