Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Scandalul azilelor groazei a ajuns și în Tulcea. Cine este polițistul Gabriel Dobrogeanu

Scandalul azilelor groazei a ajuns și în municipiul Tulcea, unde un asemenea așezământ social funcționează ilegal cu știința autorităților locale.

Afacerea Casa Dobrogeană funcționează pe lângă lege

De peste 12 ani, un fost polițist pe nume Gabriel Dobrogeanu (vezi FOTO) a pus pe picioare în municipiul Tulcea o afacere socială sub forma unui „cămin privat persoane vârstnice” unde cazează pe termen lung persoane în vârstă. Este vorba de azilul Casa Dobrogeană de pe strada Livezilor, nr.2 C, din Tulcea. În timp, Casa Dobrogeană s-a extins și în clădirea Casa Olteanu, care aparține Fundației Naționale pentru Tineret – Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea. Deși are peste 100 de beneficiari sociali, adică bătrâni, niciodată Casa Dobrogeană nu a fost autorizată ca furnizor de servicii sociale și nu a obținut licență pentru cămin de bătrâni sau azil.

Cu toate acestea, Casa Dobrogeană continuă să funcționeze deși nu are autorizații ISU, DSV, DSP (vezi documentele în facsimil) pentru că spațiul este impropriu cu scări înguste iar bătrâni sunt plimbați cu pătura de la un etaj la altul.

Cine sunt susținătorii azilul ilegal de la Tulcea

Surprinzător este faptul că toate autoritățile locale ale județului Tulcea, în frunte cu prefectul Dan Alexandru Munteanu, omul susținut și promovat de baronul PSD Horia Teodorescu, cunosc că afacerea controlată de Gabriel Dobrogeanu este ilegală, dar totul e…tăcere. O dovadă în acest sens este faptul că în urmă cu aproximativ două luni, la Prefectura Tulcea, s-a pus din nou în discuție cazul Casa Dobrogeană. Prefectul Dan Alexandru Munteanu a întrebat dacă bătrânii de la Casa Dobdrogeană pot fi preluați de DGASPC Tulcea dar răspunsul a fost negativ.

Ca atare, prefectul de Tulcea a recomandat „păsuirea” intrării în legalitate a Casei Dobrogene pe motiv că nu avem ce face cu bătrânii. De ce? Pentru simplul fapt că administratorul Gabriel Dobrogeanu este protejatul baronului PSD de Tulcea, Horia Teodorescu, actualul președinte al Consiliului Județean Tulcea, dar și al guvernatorului Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Gabriel Marinov.

Întâmplător sau nu, Gabriel Marinov este fostul director al DGAPSC Tulcea, de fapt, este în continuare director, fiind suspendat din funcție pe perioada cât este guvernatorul Deltei Dunării. Așadar, afacerea fostului polițist Gabriel Dobrogeanu merge mai departe cu binecuvântarea autorităților locale din Tulcea.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

1 comentariu

  1. Veniți să vă pun la dispoziție acreditarea de furnizor servicii pe care o avem dar nu vă interesează că există,copii la contractele de muncă a celor 20 angajati, licența expirată si nerefăcută din cauza unei retrocedări greșite peste azilul nostru….si multe altele care nu au loc în articol…..

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: