Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SĂNĂTATE

Cea mai proastă mâncare la prânz: mulți o mănâncă în fiecare zi

Există alimente pe care ar trebui să le evitați la prânz pentru a nu lua prea mult în greutate.

Se crede că vă puteți permite o varietate mult mai mare de alimente la prânz decât la cină sau la micul dejun. Motivul este simplu – după-amiaza aveți mai multe șanse să ardeți caloriile de la masă.

În plus, majoritatea oamenilor nu au prea mult timp liber la prânz, așa că trebuie să mănânce ceva care nu necesită o pregătire suplimentară. Prin urmare, sandvișurile sunt adesea alegerea.

Acestea sunt ideale pentru o gustare rapidă și pot fi consumate chiar și în deplasare. Oamenii folosesc adesea alimente sănătoase ca garnituri: avocado, ouă, legume, pește, brânză de vaci și carne. Cu toate acestea, se pare că sandvișurile nu sunt atât de bogate în grăsimi și proteine sănătoase pe cât ar putea părea la prima vedere. La urma urmei, într-o bucată mică de pâine pot încăpea destul de puține alte ingrediente.

Dar există o mulțime de carbohidrați în această opțiune de prânz. Chiar și atunci când sandvișul este făcut cu făină integrală. Ce să mai spunem despre pâinea albă, unde nu există decât calorii goale.

Sandvișurile au adesea chiar mai multe calorii decât unele deserturi. Și nu vă va fi foame după un sandviș până la cină. Foarte curând, veți dori o gustare în plus. Și nu va fi neapărat ceva sănătos.

Desigur, dacă vă place un sandviș, puteți să vă răsfățați cu el din când în când. Dar asigurați-vă că vă completați prânzul cu o salată proaspătă de verdețuri și legume. Acest lucru face ca masa să fie mai sănătoasă și chiar mai sățioasă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button